Deu restaurants de la província de Barcelona, finalistes dels premis CARTAVÍ
El jurat dels Premis Cartaví de la província de Barcelona s’ha reunit al Museu de la Historia de la Vinya i el Vi, Sant Fruitós de Bages (DO Pla de Bages) per a seleccionar els restaurants finalistes d’aquesta desena edició.
En total, 10 restaurants opten a la final que se celebrarà a finals d’abril a la capital catalana Barcelona.
El jurat que ha valorat les cartes de vins dels restaurants de la província de Barcelona ha estat format per: Eva Farré, secretaria general de la DO Pla de Bages, Toni Massanés, director general de la Fundació Alicia, Salvador Rovira, cap de promoció d’INCAVI, Toni Albiol, sumiller i representat de l’Associació Catalana de Sommeliers i Liliana Costa, coordinadora del Museu de la Historia de la Vinya i el Vi.
Els restaurants finalistes per categoria que passen a la final són:
CATEGORIA A
- L’O de San Fruitós de Bages de Cornudella de Montsant
- MARISQUERIA CAN LADIS de Fruitós de Bages
- TRESMACARRONS de El Masnou.
CATEGORIA B
- ACQUA de Sitges
- HOSTAL ABAT CISNEROS de Montserrat
- L’ERA d’Arenys de Munt
- MAS DE LA SALA de Sallent
CATEGORIA C
- AMEDIALUZ de Canet de Mar
- LA CAVA WINE BAR de Vilanova i la Geltrú
- LA GURMETERIA de Terrassa
CARTAVÍ te com objectiu distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una important defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les onze denominacions d’origen catalanes. En aquesta edició, l’Associació Vinícola Catalana compta amb la col·laboració de l’INCAVI, de les 11 Denominacions d’Origen Catalanes, l’Associació Catalana de Sommeliers i els patronats de turisme de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona.