Lleida passa a la final de CARTAVÍ 2018 amb deu restaurants

La Diputació de Lleida va acollir la segona semifinal d’aquesta edició

Deu restaurants de la província de Lleida han estat escollits finalistes del premis CARTAVÍ per un jurat professional que va es va reunir ahir a l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida.

El jurat que ha valorat les cartes de vins d’aquesta província ha estat format per: Francesc Sabanés, diputat i representant del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Jordi Martínez, Vicepresident de la província de Lleida de l’Associació Catalana de Sommeliers, Olga Codina, Secretaria General del CRDO Costers del Segre, Nuria Balaguer, membre de la Ruta del Vi de Costers del Segre, Jordi Paris, representant de l’Associació Catalana d’Enòlegs i Rafa Gimena, periodista.

El jurat ha decidit que els restaurants finalistes per categoria que passen a la final siguin:

CATEGORIA A

  • LA BOSCANA de Bellvís
  • CAN BOIX de Peramola

CATEGORIA B

  • EL CELLER DEL ROSER de Lleida
  • AIMIA de Lleida
  • L’ESPURNA de Lleida
  • CAL XIRRICLÓ de Balaguer

CATEGORIA C

  • 2007 RESTAURANT de La Fuliola
  • CA L’AGUSTINA de Preixens
  • LA CASA NOSTRA de Cervera
  • NÍAM RESTAURANT de Tàrrega

CARTAVÍ te com objectiu distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una important defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les onze denominacions d’origen catalanes.

En aquesta edició, l’Associació Vinícola Catalana compta amb la col·laboració de l’INCAVI, de les 11 Denominacions d’Origen Catalanes, l’Associació Catalana d’Enòlegs, l’Associació Catalana de Sumillers, les Diputacions de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona i de la Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició.

La propera semifinal provincial se celebrarà el dia 12 de novembre a la província de Tarragona.