CARTAVÍ celebra la darrera semifinal a Tarragona nomenant deu restaurants finalistes

La darrera semifinal territorial dels premis CARTAVÍ s’ha celebrat a l’Estació Enològica de Reus, on un jurat ha escollit els restaurants finalistes de la província de Tarragona. En concret, 10 restaurants representants de les tres categories.
 
El jurat que ha valorat les cartes de vins de la província de Tarragona ha estat format per Joan Carles Noya, Sommelier representant de l’Associació Catalana de Sommelliers a Tarragona, Joan Carrión, Periodista i els Secretaris Generals dels diferents Consells Reguladors de les Denominacions d’Origen de Tarragona: Elisabet Sáez de Conca de Barberà, Àngels Collado de Tarragona, Jordi Rius de Terra Alta, Frederic Cortés de Montsant, Jaume Josa de Priorat i Anton Castellà de la D.O Catalunya.
 
El jurat ha decidit que els restaurants finalistes per categoria siguin:
 
CATEGORIA A
● VILLA RETIRO de Xerta
● CAN BATISTA de Santa Carles de la Ràpita
● L’ANTIC MOLÍ D’ULLDECONA d’Ulldecona
 
CATEGORIA B
● EL CAIRAT de Falset
● HOSTAL SPORT de Falset
● NOU MODERNO de Villalba dels Arcs
 
CATEGORIA C
● AL COSTAT DEL MUSEU del El Vendrell
● XIVARRI TASCA de Reus
● CAN JOSEP de Bot
● PISCOLABIS GASTROBAR de Mora d’Ebre
 
Un cop realitzades les quatre semifinals provincials, un jurat es reunirà a principis de l’any vinent per valorar les cartes finalistes així com les presentades a Barcelona Ciutat. De moment, opten a la final del premis Cartaví d’enguany 41 restaurants representants de les quatre províncies catalanes.
 
Durant l’acte de nomenament es va destacar la importància dels restaurants en la promoció dels vins catalans, ja que realitzen diàriament una gran defensa dels productes de la nostra terra, i sobretot, aquells que aposten pels vins de proximitat.
 
Al finalitzar es va servir una copa de vi gentilesa de les sis denominacions d’origen representants de Tarragona.
 
Els Premis CARTAVI estan organitzats per l’Associació Vinícola Catalana en col·laboració de l’INCAVI, l’Associació Catalana de Sumillers, FIVIN i de les onze denominacions d’origen catalanes.