Lleida passa a la final de CARTAVÍ 2016 amb nou restaurants
La Federació d’Hostaleria de Lleida va acollir la tercera semifinal d’aquesta edició
Nou restaurants de la província de Lleida han estat escollits finalistes del premis CARTAVÍ per un jurat professional que va es va reunir ahir a la seu de la Federació d’Hosteleria de Lleida.
El jurat que ha valorat les cartes de vins d’aquesta província ha estat format per: Jordi Martínez, Sommelier delegat de la província de Lleida de l’Associació Catalana de Sommeliers, Olga Codina, Secretaria General del CRDO Costers del Segre, Ramon Solsona, de la Federació d’Hosteleria de Lleida i Gregori Alvareda, Sommelier i membre de la Ruta del Vi de Costers del Segre.
El jurat ha decidit que els restaurants finalistes per categoria que passen a la final siguin:
CATEGORIA A
● LA BOSCANA de Bellvís
● L’ESTEL DE LA MERCÈ de Lleida
CATEGORIA B
● LO PONTS de Ponts
● CASA MASOVER de Buira
● LA HUERTA de Lleida
● RESQUITX de Golmés
CATEGORIA C
● 2007 RESTAURANT de La Fuliola
● L’ERA DEL SALASSE de Salàs de Pallars
● LA CABANA D’EN GELI de Solsona
La darrera semifinal provincial se celebrarà el 28 de novembre a Tarragona, en concret a l’Estació Enològica de Reus.
Els Premis CARTAVI estan organitzats per l’Associació Vinícola Catalana en col·laboració de l’INCAVI, l’Associació Catalana de Sommeliers, FIVIN i de les onze denominacions d’origen catalanes.