Deu restaurants gironins, finalistes de CARTAVÍ 2016

La Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre va acollir la segona semifinal d’aquesta edició
 
Deu restaurants de la província de Girona han estat escollits finalistes del premis CARTAVÍ per un jurat professional que va es va reunir ahir a la seu de la Unió d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre.
 
El jurat que ha valorat les cartes de vins d’aquesta província ha estat format per: Natalia Roig, Sommelier delegada de la província de Girona de l’ACS, Xavier Albertí, President del CRDO Empordà, Marta Casas, responsable de la Ruta del Vi de l’Empordà del Patrona de Turisme Costa Brava Girona, Cristina Torrent, Sommelier i representant de la Unió d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre i Salvador García Arbós, Periodista Gastronòmic.
 
El jurat ha decidit que els restaurants finalistes per categoria que passen a la final siguin:
 
CATEGORIA A
● VICUS de Pals
● ES PORTAL HOTEL GASTRONÒMIC de Pals
● LA CALENDULA de Regencós
 
CATEGORIA B
● BOCAM de Figueres
● LLEVATAPS de Girona
● MAS ROMEU de Lloret de Mar
● LA QUADRA de Maçanet de Cabrenys
 
CATEGORIA C
● MACABEU de Palamós
● BROTS DE VI de Girona
● CAL MÚSIC de Figueres
 
Les properes semifinals se celebraran el 21 de novembre a Lleida i el 28 del mateix mes a Tarragona.
 
Els Premis CARTAVI estan organitzats per l’Associació Vinícola Catalana en col·laboració de l’INCAVI, l’Associació Catalana de Sumillers, FIVIN i de les onze denominacions d’origen catalanes.