S’amplia el període de votació dels premis CARTAVI 2013 donat gran interès generat en aquesta sisena edició entre els consumidors finals

Es podrà votar on line fins el proper 20 d'octubre

L'organització dels premis ha decidit ampliar el termini de votació on line fins el dia 20 d'octubre donada la important participació del consumidor a través de les votacions i visites a la web, fet que avala la importància d'aquests premis entre els amants del vi i la gastronomia.

L'Associació Vinícola Catalana, organitzadora d'aquests premis, es mostra satisfeta per a l'interès generat un any més, un interès que va en augment, ja que iniciatives d'aquest tipus animen el consum de vins catalans a l'hora que desperta la curiositat del consumidor per saber més sobre el vi que esta consumint, de la zona d'origen del vi, del seu procés d'el.laboració, de les seves particularitats, etc.

Entre totes les propostes presentades on line, els restaurants que més vots obtinguin a través de la web es convertiran en candidats i un jurat acreditat escollirà els guanyadors dels Premis CARTAVI 2013. En total 15 restaurants, 3 restaurants per província catalana més 3 de Barcelona capital. L'acte d'entrega dels premis tindrà lloc a finals de novembre.

CARTAVI 2013 compta amb la col•laboració de l'INCAVI, FIVIN, l'Associació Catalana de Sumillers i de les onze denominacions d'origen catalanes, entre d'altres.

La sisena edició de CARTAVI pretén animar a tothom, consumidors, restauradors i sumillers a potenciar el vi de la nostra terra els restaurants de Catalunya i en conseqüència, avivar el consum intel•ligent de vi català