200 restaurants han estat proposats durant aquest mes d’agost als premis CARTAVI 2012

El públic pot proposar i seguir votant el seu restaurant candidat fins el 30 de setembre

Els premis CARTAVI han despertat un gran interès entre el públic consumidor de vins catalans i els propis restaurants durant aquest mes d’agost, fet que s’ha constatat a la web www.cartavi.cat.

Dos cents restaurants han estat proposats per optar els premis Cartavi 2012 que l’Associació Vinícola Catalana organitza anualment amb l’objectiu de fomentar la presència dels nostres vins a les cartes dels restaurants ubicats a Catalunya, així com promocionar el coneixement dels vins el.laborats a les zones vitivinícoles catalanes tant al professional de la restauració i la sumilleria com al consumidor.

Aquests premis estan oberts a tothom a través de la web www.cartavi.cat que permet realitzar la proposta d’un restaurant per part del públic fins el 30 de setembre. Aquesta proposta i posterior votació dels restaurants és molt influent per a escollir els restaurants finalistes.

Entre totes les propostes presentades on line, els restaurants que més vots hagin obtingut a través de la web, un jurat acreditat escollirà els guanyadors dels Premis CARTAVI 2012. En total 15 restaurants, 3 restaurants per província catalana més 3 de Barcelona capital, més dos premis especials del jurat.

Totes les persones que proposin i votin un restaurant entraran a formar part del sorteig de diferents estades enoturístiques, entre altres premis que podeu comprovar en les bases d’aquesta edició. Fins ara 550 persones han accedit a la web de Cartavi per a votar a un restaurant i participar directament en el sorteig d’aquests fantàstics premis.

CARTAVI 2012 compta amb la col•laboració de l’INCAVI, l’Associació Catalana de Sumillers i de les onze denominacions d’origen catalanes.

Amb CARTAVI 2012 es pretén animar a tothom, consumidors, restauradors i sumillers a potenciar el vi de la nostra terra els restaurants de Catalunya i en conseqüència, avivar el consum intel•ligent de vi català.