S’amplia el termini de votació del CARTAVI 2012

Donat l’interès generat entre el públic consumidor de vins catalans i els propis restaurants es podrà votar fins el dia 21 d’octubre

Més de 300 restaurants opten als premis CARTAVI d’aquest any, restaurants que han estat proposats i votats per més de 1200 persones a través de la web. Davant l’interès suscitat, l’organització dels premis ha decidit ampliar el termini de votació on line fins el dia 21 d’octubre.

El número de restaurants proposats en representació de Tarragona i Lleida és molt equilibrat, però destaca l’increment de propostes dels restaurants de Girona en els últims dies  i despunten les candidatures presentades de la província de Barcelona.
 
L’Associació Vinícola Catalana, organitzadora d’aquests premis, es mostra satisfeta per l’interès suscitat ja que iniciatives d’aquest tipus animen el consum de vins catalans a l’hora que desperta la curiositat del consumidor per saber més sobre el vi que està consumint, de la seva zona d’origen, del seu procés d’elaboració, de les seves particularitats, etc.

Recordem que es pot participar a través de la web www.cartavi.cat

Entre totes les propostes presentades on line, els restaurants que més vots hagin obtingut, un jurat acreditat escollirà els guanyadors dels Premis CARTAVI 2012. En total 15 restaurants, 3 restaurants per província catalana més 3 de Barcelona capital, més dos premis especials del jurat.

Totes les persones que proposin i votin un restaurant entraran a formar part del sorteig de diferents estades enoturístiques, entre altres premis que podeu comprovar en les bases d’aquesta edició.
 
CARTAVI 2012 compta amb la col•laboració de l’INCAVI, FIVIN, l’Associació Catalana de Sumillers i de les onze denominacions d’origen catalanes, entre d’altres.

Amb CARTAVI 2012 es pretén animar a tothom, consumidors,  restauradors i sumillers a potenciar el vi de la nostra terra als restaurants de Catalunya  i en conseqüència, avivar el consum intel•ligent de vi català.