Vuit restaurants de la província de Tarragona passen a la final de CARTAVÍ 2018

Terra Alta va acollir la tercera semifinal d’aquesta edició amb el suport del Patronat de Turisme Terres de l’Ebre de la Diputació de Tarragona

La capital de la D.O Terra Alta, Gandesa va acollir ahir la tercera semifinal dels premis CARTAVÍ. Un acte que es va celebrar al Palau del Castellà amb la col·laboració del Consell Comarcal de Terra Alta i el Patronat de Turisme Terres de l’Ebre.

Vuit restaurants han estat els escollits per a representar a la província de Tarragona en la final d’aquests premis que distingeixen les millors cartes de vi.

El jurat que ha valorat les cartes de vins d’aquesta província ha estat format per: Joan Arrufí, President de la DO Terra Alta, Albert Folch, adjunt a la direcció del Patronat de Turisme Terres de l’Ebre, Jordi García, sumiller delegat per l’Associació Catalana de Sommeliers a Tarragona, Josep Anton Llaquet, membre de l’Associació Catalana d’Enòlegs, Salvador Rovira, Cap de Promoció i difusió cultural de l’INCAVI i Jordi Durán, periodista.

Els restaurants finalistes per categoria que passen a la final són:
CATEGORIA A

  • ANTIC MOLÍ d’Ulldecona
  • VILLA RETIRO de Xerta

CATEGORIA B

  • VELL PAPIOL de Calafell
  • HOTEL HOSTAL SPORT de Falset
  • SANROMÀ RESTAURANT de Castellvell del Camp
  • NOU MODERNO de Vilalba dels Arcs

CATEGORIA C

  • LA MORERA de la Morera del Montsant
  • CALAIX DE SASTRE de Falset


CARTAVÍ te com objectiu distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una important defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les onze denominacions d’origen catalanes.

En aquesta edició, l’Associació Vinícola Catalana compta amb la col·laboració de l’INCAVI, de les 11 Denominacions d’Origen Catalanes, l’Associació Catalana d’Enòlegs, l’Associació Catalana de Sumillers, les Diputacions de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona i de la Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició.

La darrera semifinal provincial se celebrarà el dia 19 de novembre a la província de Barcelona, concretament, a Alella.