Lleida passa amb vuit restaurants a la final del Cartaví
La semifinal es va celebrar a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida
Aquesta tercera semifinal territorial dels premis CARTAVÍ 2015 a l'Escola d'Hosteleria i Turisme de Lleida, on un jurat ha escollit els restaurants finalistes d'aquesta edició a la província de Lleida.
El jurat que ha valorat les cartes de vins d'aquesta província ha estat format per: Jaume Gaspà, Sommelier, Rafa Gimena, Periodista, Gregori Canalias, Director de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida, Xavier Farré, President del CRDO Costers del Segre i en Joan Fernández del Gremi d'Hosteleria de Lleida.
En aquesta edició s'han presentat més de quaranta restaurants ubicats a la província de Lleida. El jurat ha decidit que els restaurants finalistes per categoria que passen a la final de Barcelona siguin:
CATEGORIA A
● CAN BOIX de Peramola
● LA BOSCANA de Bellvís
● EL JARDÍ D'ALGUAIRE, d'Alguaire
● ER OCCITANT de Bossòst
CATEGORIA B
● FORMATGERIA PKATUS de la Seu d'Urgell
● CAL XIRRICLÓ de Balaguer
● L'ESTEL DE LA MERCÈ de Lleida
● LA GUSPIRA de Linyola
CATEGORIA C
Ha quedat deserta
Les properes semifinals tindran lloc el dia 12 de novembre a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils.
Els Premis CARTAVI estan organitzats per l'Associació Vinícola Catalana en col·laboració de l'INCAVI, l'Associació Catalana de Sumillers, FIVIN i de les onze denominacions d'origen catalanes.