Nou restaurants gironins passen a la semifinal de Cartaví 2015

La semifinal es va celebrar a l'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà a Figueres

Aquesta semifinal territorial dels premis CARTAVÍ 2015 s'ha celebrat a Figueres, a l'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà, on un jurat ha escollit els restaurants finalistes d'aquesta edició a la província de Girona.

El jurat que ha valorat les cartes de vins de la província de Girona ha estat format per: Ferran Vila, Sommelier, Jesús Pont, Vicepresident de la Federació d'Hostaleria de les comarques de Girona, Paco Baso, Director de Girona Gastronòmica, Xavier Albertí, President del C.R.D.O. Empordà, Anna Vicens, Sommelier, Íngrid Casado, Màrqueting i Promoció del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Rafa González, Director de l'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà.

En aquesta edició s'han presentat més de cinquanta restaurants ubicats a la província de Girona. El jurat ha decidit que els restaurants finalistes per categoria que passen a la final de Barcelona siguin:

CATEGORIA A

● EL VICUS de Pals
● HOTEL CASAMAR de Llafranc
● LA CALÈNDULA de Regencós
● LES COLS d'Olot

CATEGORIA B

● LA QUADRA de Maçanet de Cabrenys
● EL LLEVATAPS de Girona
● ANTAVIANA de Figueres

CATEGORIA C

● EL CAFÈ D'EUROPA d'Olot
● SWING GOURMET de Navata

L'acte va comptar amb la presència de més d'una trentena de restaurants, tots ells semifinalistes d'aquesta convocatòria.

Les properes semifinals tindran lloc el dia 9 de novembre la de Lleida, a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida i el dia 12 d'aquest mateix mes, la de Tarragona, a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils.

Els Premis CARTAVI estan organitzats per l'Associació Vinícola Catalana en col.laboració de l'INCAVI, l'Associació Catalana de Sumillers, FIVIN i de les onze denominacions d'origen catalanes.